Aanbod van mijn diensten

01.

Als ouders willen we altijd het beste voor onze kinderen. We zien ze graag gelukkig en sterk in het leven staan, het liefst zonder zorgen. Lekker kind zijn. Helaas hebben we hier niet altijd grip op. Kinderen kunnen om verschillende redenen uit balans raken en dit kan zich op verschillende manier uiten.

Als kindercoach kijk ik mee naar de wensen en bespreek samen met het kind en de ouders hoe we kunnen zorgen dat jullie kind weer in balans kan komen. Bij kinderen vanaf 8 jaar werk ik met het kind zelf. Is je kind jonger dan kijken we wat mogelijk is, vaak zijn de gesprekken dan met de ouders. Een kindercoach kan bijvoorbeeld helpen bij:

 

Faalangst

Pieker gedachtes

Slecht slapen

Onzekerheid

Omgaan met gevoelens zoals boosheid en verdriet

Negatief zelfbeeld

Verlegenheid

Verwerken van echtscheiding

(Hoog)gevoeligheid

02.

Eén op één massage sessie voor je zoon of dochter.

 

Als volwassene hebben we het nodig om onze ontspanningsmomenten te pakken. Wat is er meer ontspannen dan een goede massage. Het zorgt dat we weer even in contact komen met ons lijf en alles even los kunnen laten.

Onze kinderen hebben tegenwoordig een behoorlijke druk op zich liggen binnen onze prestatie maatschappij. Een druk waar wij als ouders niet altijd evenveel invloed op hebben. Ook voor onze kinderen kan een massage op zijn tijd een fijne manier zijn om dingen los te laten, zich te leren ontspannen en terug te kunnen zakken in hun lijf. Een massage sessie duurt ongeveer 45 minuten.

03.

Heeft je kind veel last van prikkels? Heeft je kind wel eens last van zenuwen voor een toets? Zou je graag willen leren hoe je zelf je kind van zijn hoofd in zijn lijf kunt krijgen? Of wil je gewoon een fijn qualititime moment inbouwen met je kind? Dan leer ik je graag in deze cursus kindermassage hoe je zelf je kind dichter bij zichzelf kan laten komen! Een cursus bestaat uit 3 delen waarin we, hoofd-, arm-, hand- en voetmassage behandelen. Daarnaast geef ik ook tips en uitleg over andere tools voor ontspanning bij overprikkeling.